YDELSER
hb
ælkæklæk
:: referencer

 


Aaskov kommune

Blandt lederne i Aaskov kommune var fokus i fremtiden lagt på faglige kurser og uddannelse indenfor temaet forandringsparathed. Som modvægt ønskede man et teambuildingsarrangement, der skulle bringe humor, glæde og læring blandt de 20 ledere.

» Et socialt godt og sjovt arrangement«.
»Det er længe siden at jeg har grinet så meget i ledergrupperegi«.
»Godt at Helle lod os arbejde, ved selv at træde i baggrunden, når opgaven var stillet«.
»Helle var god til at arbejde med vores højre hjernehalvdel, uden at hun overdrev presset på os, der til daglig ikke er så meget i det "rum"«.
»God situationsfornemmelse fra Helle«.

Kundecase:

New Milestone

136 virksomhedskonsulenter og erhvervsrådgivere har i foråret 2008 gennemført VækstDriver Uddannelsen, der er en 4 dages uddannelse fordelt over to moduler med det formål at styrke deltagerne i deres rådgivning af vækstvirksomheder. Helle Brokjær medvirkede som medunderviser på alle kursusdagene.

»Vi har gennem en årrække samarbejdet med Helle Brokjær for at få krydret det faglige indhold af vore kurser med praktiske øvelser og opgaver, som giver vore kurser variation og bedre læring blandt deltagerne. Samarbejdet har altid fungeret perfekt, og vi har fået virkelig mange positive tilbagemeldinger fra deltagerne omkring Helle's medvirken, så vi kan kun anbefales andre at gøre brug af hende i forbindelse med kurser og seminarer. Hun er dygtig, og inspirerende at arbejde sammen med og giver derfor indholdet en ekstra dimension.
Vi kan kun anbefale at gøre brug af Helle«.

Poul-Erik Petersen, direktør

Læs mere om Kreative indspark

 

s
Helle Brokjær · Toftagervej 4 · 8260 Viby J · 51 76 19 51 · hellebro@mail.dk